compacthabit
newsletter

Número 10, gener 2014
Els 57 habitatges universitaris del campus de l’ETSAV protagonistes d’un capítol de la sèrie “Edificios” 
El canal “La 2” de Televisió Espanyola prepara una sèrie de 13 capítols titulats “Edificios” sota la temàtica Arquitectura Contemporánea Española Reciente. Els 57 habitatges universitaris del campus de l’ETSAV seran protagonistes al capítol dedicat als sistemes industrialitzats que s’emetrà en uns mesos a “La 2”.

Les perspectives d’internacionalització de Compact Habit agafen força aquest 2014
Després d’un 2013 marcat per l’inici del procés d’internacionalització de l’empresa es preveu, per aquest any 2014, incrementar les oportunitats de negoci fora de l’Estat. Això és possible mitjançant l’exportació directe de mòduls industrialitzats des del centre de producció de Cardona fins al país de destí.

El VIII FÒRUM D’EMPRESES del sector Industrial i Aeronàutic acollirà un nova ponència sobre el sistema eMii
Després de la gran acollida de l’any passat, Compact Habit realitzarà una ponència a l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (UPC) en el marc del VIII FÒRUM D’EMPRESES del sector Industrial i Aeronàutic. La trobada tindrà lloc el proper 25 de febrer i estarà organitzada per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa i l’Escola d’Enginyeria de Terrassa.

Altres notícies
> Compact Habit repeteix participació al prestigiós Màster d’Arquitectura Sostenible promogut per l’arquitecte Luis de Garrido a València. 

> Compact Habit va participar al Fòrum d’inversors “Smart City Open Innovation Marketplace”.

> Les publicacions Hi-Design International Publishing de la Xina i ''Advanced Construction and Building Technology - Automation, Robotics, Services" de la Technische Universität München publiquen reportatges sobre el sistema eMii i la residència de Girona, respectivament.

         


  
 

 
 


 
 


ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí".