compacthabit
newsletter

Número 16, gener 2015
Compact Habit inicia la producció d’un projecte residencial promogut per Solvia
Aquest mes de gener, Compact Habit comença la producció de 20 mòduls, corresponents a una promoció residencial de 10 habitatges unifamiliars en filera promoguda per Solvia.
El projecte, ubicat a Sant Andreu de Llavaneres, es preveu que estigui finalitzat el proper mes de juliol. La iniciativa forma part del programa Solvia Innova, un marc general de reflexió, estudi i proposta sobre el procés immobiliari i sobre l’habitatge, per tal de donar resposta a les necessitats dels usuaris del segle XXI.
La primera obra de Compact Habit a Suïssa entra a la seva fase final
Un cop finalitzada la producció a fàbrica dels mòduls per les oficines corporatives de Brezelkönig a Suïssa, els mòduls industrialitzats estan sortint de les instal•lacions de Compact Habit direcció al seu solar de destí a Emmenbrücke. Es preveu que el muntatge de l’edifici es realitzi en dos dies i que l'obra estigui acabada a finals de febrer.
Compact Habit convidada a la convenció anual World Modular 2015 a Las Vegas
Compact Habit ha estat convidada a participar a la convenció anual del Modular Building Institute que tindrà lloc a l'hotel Bellagio de Las Vegas del 13 al 16 de març. L'acte, acollirà nombroses ponències sobre diferents sistemes modulars d'arreu del món, incloent-t'hi el sistema eMii de Compact Habit. En la seva 32a edició la convenció reunirà a centenars de professionals de la construcció modular de tot el món en una parada obligatòria del sector.

Altres notícies
> Compact Habit tanca la seva assistència al Salon des Maires amb un balanç molt positiu. El saló va acollir molta afluència de públic i va permetre donar a conèixer el sistema eMii obrint noves oportunitats al mercat francès.

Le Moniteur, mitjà de referència francès en matèria de construcció, publica un dossier sobre industrialització de sistemes constructius en el que fa èmfasi en la residència Gaston Phoebus construïda amb el sistema eMii de Compact Habit.

         


  
  

 


 
 


ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí".