compacthabit
newsletter

Número 13, juliol 2014
La planta de Compact Habit a Cardona va acollir la festa anual del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics
Aquest passat mes de juny, les instal·lacions de Compact Habit van acollir el sopar anual del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de la delegació Bages-Berguedà-Anoia. És la primera vegada que aquest col·lectiu celebra la festa patronímica anual en un entorn directament relacionat amb la professió. Els assistents van tenir l'oportunitat de realitzar una visita a fàbrica on van poder veure els mòduls que es troben actualment en fase de producció.

> noticia
Els primers mòduls per a la residència universitària Gaston Phoebus de Pau, surten de les instal·lacions de Compact Habit
Els primers mòduls per a la residència universitària Gaston Phoebus de Pau ja surten de les instal·lacions de Compact Habit rumb al solar de destí. Els mòduls, que conformaran la residència de 214 habitacions i 2 apartaments, està previst que es muntin en tres fases durant els propers mesos d'agost i setembre.
Compact Habit compleix 10 anys de constitució en ple procés d'internacionalització
Aquest mes de juliol, Compact Habit compleix 10 anys des de la seva constitució amb un balanç positiu i immersa en el seu procés d'internacionalització. Després d'haver realitzat varis projectes al país, entre ells tres residències d'estudiants, l'ampliació d'un hospital o un complex turístic, l'empresa està introduint-se al mercat francès i planeja arribar a d'altres països europeus on el sistema eMii de Compact Habit pot esdevenir una gran oportunitat en termes de qualitat, rapidesa i preu.
Altres notícies
> L'Associació d'Empresaris de Cardona (AEC) va visitar les instal·lacions de Compact Habit i va poder conèixer de primera mà el sistema eMii amb l'actual producció dels mòduls per Pau.
El Blog sobre sostenibilitat, eficiència i ecoconstrucció, Mimbrea, publica un reportatge sobre construcció modular a partir de varies entrevistes a empreses del sector, entre elles, Compact Habit. El reportatge, publicat en 3 entregues, reflexa els avantatges i els trets principals dels diferents sistemes de construcció modular actuals.

         


  
  
 

 
 ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí". 
THIS IS TEST EMAIL ONLY
This message was sent for the sole purpose of testing a draft message.