compacthabit
newsletter

Número 12, maig 2014
Compact Habit participa en una taula rodona sobre construcció industrialitzada d’habitatges eficients a Madrid
Per segon any consecutiu, Compact Habit participarà en la jornada que organitza la Dirección General de industria, Energía y Minas de la Comunidad de Madrid. La jornada tindrà lloc el proper mes de juny i estarà protagonitzada per una taula rodona sobre construcció industrialitzada d’habitatges eficients en la que Compact Habit podrà donar el seu punt de vista en base a la seva pròpia experiència.
El proper mes de juny, Compact Habit estarà present al I Congrés Internacional sobre Investigació en Construcció i Tecnologia Arquitectònica
De l’11 al 13 de juny tindrà lloc a Madrid el I Congrés Internacional sobre Investigació en Construcció i Tecnologia Arquitectònica. La participació de Compact Habit es materialitzarà a través de xerrades tècniques que tindran lloc en el marc del congrés sota la temàtica “tecnologia de la construcció”.

El sistema eMii protagonista a la convenció anual del Modular Building Institute a Texas
El sistema eMii de Compact Habit va ser presentat el passat 22 de març a San Antonio (Texas) en la 31ª edició de la Convenció del Modular Building Institute com a part de l'estudi "Research Findings: Global Best Practices in Permanent Modular Construction". La ponència va ser presentada pel professor Ryan Smith, director del Integrated Technology in Architecture Center de la Universitat de Utah, i es va centrar en comparar 18 sistemes de construcció modular utilitzats arreu del món entre els quals va destacar el sistema eMii de Compact Habit.
Altres notícies
> Compact Habit actuarà de jurat el proper diumenge 25 de maig a la II Fira del jove emprenedor de Cardona valorant els millors projectes d’entre les 40 candidatures presentades.
> El proper mes de juny, Compact Habit acollirà a les seves instal·lacions de Cardona el sopar d’enguany que organitza el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) per a tots els seus col·legiats de la delegació Bages-Berguedà-Anoia.
> L’anuari de la revista Av Proyectos 2014, que recopila les 24 millors obres realitzades l’any previ a la seva publicació, inclou el projecte de 57 habitatges universitaris al campus de Sant Cugat del Vallès de Compact Habit.

         


  
 


 
 
 


ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí".