compacthabit
newsletter

Número 11, març 2014
El sector nuclear confia en el sistema eMii de Compact Habit
Aquest mes de Març, el sistema eMii de Compact Habit ha estat utilitzat per la fabricació d’uns mòduls de seguretat dins un recinte d’alt risc de l’Associació Nuclear d’Ascó i Vandellós (ANAV), a la província de Tarragona. Actualment l’empresa es troba en ple procés de producció i es preveu que a finals d’Abril es faci la recepció de les obres.

El món universitari i professional s’obre a l’innovador sistema constructiu modular de Compact Habit
Durant els mesos de Febrer i Març, Compact Habit ha participat en 5 fòrums en el marc de diferents programes sobre innovació i sostenibilitat arreu del territori català. En pocs dies, s’espera la participació de l’empresa en el prestigiós màster sobre arquitectura sostenible de l’arquitecte Luis de Garrido a Valencia, per segon any consecutiu.

> noticia
Compact Habit inicia la producció de 159 mòduls per França
Compact Habit inicia, aquest mes de Març, la producció dels mòduls industrialitzats que conformaran la residència d’estudiants Gaston Phoebus a la ciutat francesa de Pau. L’empresa, que forma part d’un equip d’empreses franceses adjudicatàries del concurs de projecte i obra, preveu que la producció durarà, aproximadament, 4 mesos. Per altra banda, està previst que el muntatge es realitzi en dues fases i que l’edifici estigui acabat a finals d’any.

Altres notícies
> “AV Proyectos” i “CiC Información” publiquen reportatges sobre la residència universitària de la ETSAV a Sant Cugat del Vallès. 

         


  
  

 
 


ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí".