Para ver este mensaje como una Página Web, haga Click Aquí
Usted está recibiendo este email debido a su relación con Compact Habit. confirme su interés en recibir información nuestra. Si no desea recibir más mensajes como este, puede cancelar su suscripción aquí

 

 

compacthabit
newsletter

Número 9, novembre 2013

 

“Paletes de bata blanca”: “La Vanguardia” reflecteix l’esperit emprenedor de Compact Habit. 

“La Vanguardia” va publicar, el passat mes d’octubre, un reportatge sobre Compact Habit en el que volia reflectir l’esperit innovador del projecte empresarial. Amb les expectatives de futur com a aspecte principal, el reportatge va fer especial èmfasi en la trajectòria de l’empresa i en els avantatges que aporta vers la construcció tradicional.

> noticia

 

Compact Habit finalista als Premis FAD

Compact Habit ha estat finalista en la categoria d’Arquitectura dels premis FAD d’enguany. L’associació Foment de les Arts i del Disseny (FAD) ha convocat la 55ª edició dels premis en la que els 57 habitatges universitaris al campus de l'ETSAV han estat entre els millors projectes presentats.

 

Altres notícies

> Valorisport, empresa francesa i mandataire del grup guanyador per la construcció de la residència d’estudiants a la ciutat francesa de Pau, on Compact Habit fabrica els seus mòduls industrialitzats, ha rebut l’encàrrec per la fabricació d’uns vestuaris esportius a la ciutat francesa d’Ustaritz.

> Estudiants del CFGS de Projectes d’Edificació de l’Institut Lacetània de Manresa acudiran a finals de mes a Compact Habit per conèixer d’aprop el sistema eMii. 

> “La Xarxa” i “TV Manresa” entrevisten Compact Habit com a exemple de cas d’èxit dins del conjunt d’empreses del Bages. 

 

         


  
 

 

 

 

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS

 

 

D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ *Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o *Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com¨ Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí". 

 

Este mensaje fue enviado a ingrid.bonells@compacthabit.com por comunicacio@compacthabit.com

 

cardona

 

This is a Test Email only.

This message was sent for the sole purpose of testing a draft message.