compacthabit
newsletter

Número 15, novembre 2014
Compact Habit aconsegueix el seu primer encàrrec per Suïssa
Compact Habit ha obtingut un contracte per desenvolupar les oficines de l'empresa suïssa Brezelkönig AG, que pertany al grup Valora Holding AG. El projecte consisteix en 9 mòduls industrialitzats per un total de 580m2.
L'edifici estarà ubicat a la ciutat d'Emmenbrücke. Aquest és el primer projecte que Compact Habit desenvoluparà a Suïssa i és el resultat del procés d'internacionalització progressiva de l'empresa que confirma l'interès suscitat per aquest nou sistema industrialitzat a Europa.
El video en timelapse de la residència universitària de Pau ja es troba disponible  online un cop acabat l'apilament dels mòduls
Després de la finalització de la tercera fase de muntatge dels mòduls per a la residència d'estudiants Gaston Phoebus a Pau, Compact Habit ja disposa de la gravació de l'apilament dels mòduls en format timelapse.
El muntatge va començar el passat mes d'agost i es va dur a terme en tres fases que van sumar un total de 21 dies. Actualment, s'estan realitzant els treballs de finalització de l'obra i es preveu que l'edifici estigui enllestit abans que acabi l'any.

 >Timelapse
 
Compact Habit ultima els detalls de la seva presència al Salon des Maires de París
La propera setmana, del 25 al 27 de novembre tindrà lloc la fira Salon des Maires al recinte Porta de Versailles a París. El saló està consolidat com un punt de trobada obligatori en l'àmbit de la contractació pública a França. Compact Habit està ultimant els detalls de la seva presència a la fira en la que contarà amb un estand on donarà a conèixer les virtuts del sistema eMii i on podrà exposar el seu primer projecte a França, la residència Gaston Phoebus a Pau.

La ubicació de Compact Habit serà dins el pavelló 2.2, estand C06.
Altres notícies
> Compact Habit reforça la seva presència a les xarxes socials, en concret a Linkedin. A més de la pàgina corporativa, que compta amb més 300 seguidors, a partir d'ara tindrà pàgines específiques on podreu consultar totes les novetats d'obres concretes. La pàgina de la residència d'estudiants de pau ja està disponible.

> El proper 25 de novembre tindrà lloc la ponència "El sistema eMii de Compact Habit. Una herramienta de diseño para nZEB". La ponència tindrà lloc dins el marc de la Jornada Tècnica d'Edificis que tendeixen a la industrialització i al nZEB i se celebrarà a l'Escola Superior de Comerç Internacional de Barcelona.

> L'Escola Sert acollirà, el proper 15 de desembre, una intervenció de Compact Habit dins la 2ª edició del Postgrau de Direcció Immobiliària sota la temàtica "Nous Sistemes y processos de producció en la construcció".

         


  
 


 
 
 
 
ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí".