compacthabit
newsletter

Número 14, setembre 2014
Comença el muntatge dels mòduls per a la residència d'estudiants a la ciutat francesa de Pau
Aquest passat mes d'agost, ha tingut lloc l'inici del muntatge dels mòduls industrialitzats de Compact Habit a la ciutat francesa de Pau. Un cop acabat el transport dels mòduls fins al solar de destí, ha començat la fase de muntatge que permetrà que els 159 mòduls acabin conformant la residència d'estudiants Gaston Phoebus. El muntatge tindrà lloc en tres fases, actualment s'està duent a terme la segona i es preveu que tot el procés de muntatge es completi a mitjans del mes d'octubre. Està previst que la residència entri en funcionament al gener de 2015.
Compact Habit participarà al Salon des Maires el proper mes de novembre a París
Compact Habit participarà al Salon des Maires que tindrà lloc del 25 al 27 de novembre a París. El saló, amb més de 800 expositors en la passada edició, està consolidat com una parada obligatòria en l'àmbit de la contractació pública en més de 126 sectors d'activitat econòmica, entre ells, la construcció. A més, dins el marc del saló, també tindran lloc conferències, tallers tècnics i la celebració dels Premis de la innovació que reconeixeran la tasca en la matèria a empreses de sectors molt diversos.
 
Compact Habit i Constructora d'Aro s'adjudiquen la construcció d'una escola a Castell d'Aro, Girona
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat a Compact Habit i Constructora d'Aro la construcció de la nova escola Vall d'Aro de Castell d'Aro.
El projecte consta d'aules per educació infantil, primària, sales per a tasques administratives i un gimnàs, entre d'altres. En total, l'escola constarà d'uns 2100m2 dividits en una quarantena de mòduls. L'escola estarà operativa per al proper curs 2015/2016.
Altres notícies
> Mitjans francesos es fan ressò de l'inici de muntatge de la residència de Pau i publiquen articles destacant el component innovador de la residència i del sistema eMii.
Després de la presentació que va dur a terme Compact Habit a la Universitat del País Basc (UPV/EHU) a San Sebastià, un grup d'estudiants d'arquitectura ha publicat al seu blog un projecte utilitzant els mòduls industrialitzats de Compact Habit. 

         


  
 


 
 
 
 
 


ENLLAÇOS D'INTERÈS
D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i la 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades estan incloses en els nostres fitxers inscrits en l'Agència de Protecció de Dades, consentint expressament el seu tractament automatitzat, amb la finalitat de permetre les gestions derivades dels serveis sol•licitats, així com per realitzar tràmits d'informació, sempre que no manifesti la seva oposició. A més se li informa que té dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a COMPACT HABIT, S.L. situat en la C/ Marbusca, parcel•la 27 Polígon Industrial La Cort, 08261 Cardona (Barcelona) o Tel/fax: 938690878/938690879 o al correu electrònic info@compacthabit.com. Si no desitja rebre publicitat i promocions de COMPACT HABIT, S.L. pot donar-se de baixa en aquest mateix butlletí, accedint a l'apartat "cancelar su suscripción aquí".