Construcció Modular – Compact Habit
| Inici | Mòdul Compact Habit| Aplicacions
Industrial

 

El sector industrial és un altre àmbit en el què el sistema eMii de Compact Habit hi té cabuda, podent orientar-se a centrals nuclears, petroquímiques, depuradores, etc.

En aquest sector, l’estructura de formigó dels mòduls destaquen per la seves altes presentacions tècniques, així com la seguretat en front l’explosivitat, resistència al foc, reducció de terminis d’execució de les obres, reducció dels riscos d’accidentalitat, l’alt grau d'aïllament tèrmic i acústic, resistència sísmica, entre d’altres. A més, cal destacar que el sistema eMii ha estat homologat per una asseguradora nord-americana classificant els mòduls amb el grau mig de protecció davant riscos d’explosivitat en recintes d’alta seguretat, el que es denomina " Medium Strength Portable Buildings".

Compact Habit ja ha dut a terme dos projectes d'aquestes característiques amb la realització dels Magatzems modulars d’alta seguretat de l’Associació nuclear d’Ascó i Vandellós (ANAV) . Aquest projecte es divideix en 3 mòduls d'una superfície aproximada de 45m2, cadascun d’ells, que tenen la finalitat d'emmagatzemar equipaments i instal·lacions per a protegir-los davant de possible riscos derivats de l'activitat nuclear.

D'altra banda, Compact Habit ha realitzat unes oficines per al sector industrial. Es tracta de les oficines de seguretat de Dow Chemical que serveixen com a àrea d'accés al recinte industrial de la Petroquímica de Tarragona.